Грета Ганчева се ваксинира с руската вексина Спутник V.  Както

...
Грета Ганчева се ваксинира с руската вексина Спутник V.  Както
Коментари Харесай

Грета Ганчева се ваксинира със „Спутник V”

Грета Ганчева се имунизира с съветската вексина „ Спутник V ”.  Както е известно, откакто публично получи от самия Путин съветско гражданство, естрадната легенда живее в две страни – България и Русия, където е фамилията на щерка й.

„ Първо нищо не усетих от самата имунизация и също така нямам никкави отрицателни реакции след нея – похвали се Грета. – Очаквам след известно време и втората доза. Но най-голямото благополучие за мен беше това, че имунизацията на мен и на мойто семейство беше направена в най-стария и огромен съветски медицински университет, а точно – в Първия Московски държавен мудицински университет „ Сечин ”. Все чакам чудеса в Москва – от здания, строителство, мащабност, само че това, което видях, ми сподели, че в света има бъдеще. Този университет се оказа, че е толкоз огромен, колкото „ Младост ” 1. Не желая да ви изброявам какъв брой академични лечебни заведения има вътре, какви зали, какви аудитории, какви професори и какъв брой доста студенти от целия свят се образоват в него. Е това е за завиждане! ”

Българката, която в Русия помнят още от гастролите й с Емил Димитров през 60-те, към този момент взе участие в концерт в Москва при строги епидемиологични ограничения в Дома на композитора. „ Пях две български песни при необикновен триумф и получих безпределно доста цветя. Москва обича българската ария, от което съм доста щастлива и обнадеждена от обстоятелството, че млади български реализатори могат да имат триумф още веднъж в Русия ”, показа певицата и актриса. В края на тази година се навършват 6 десетилетия от първата й концертна изява в зала „ България ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР